Als U een van de velen bent die geniet van onze uitvoeringen van de cantates van J.S.Bach, wilt U ons misschien financieel steunen door Vriend van de Miniemen te worden. Uw bijdragen kunnen ons op 3 manieren bereiken:

 • Een vrije bijdrage bij elk concert. Wij vragen geen entreegeld en onze gedrukte programma’s zijn gratis. Maar we rekenen op jullie gulheid om briefjes en centjes te leggen in het mandje aan de ingang van de kerk, om onze uitgaven mede te bekostigen.

 • Bijdrage op jaarbasis:

  - Als U 60 € bijdraagt, wordt U al officieel lid van de Vrienden van de Miniemen. Uw naam wordt dan opgenomen in de lijst die achteraan in onze programmaboekjes prijkt.

  - Als U 120 € bijdraagt, zullen wij met veel trots uw naam opnemen in de lijst van Ereleden van de Vrienden van de Miniemen.

  - Als U zo vrijgevig bent om tot 300€ of meer te schenken, verdient U een plaatsje in de lijst van "Gouden Leden" die in onze programma's prijkt.

 • Word een Sponsor van de Kapel van de Miniemen. Plaats een advertentie van uw bedrijf in het maandelijkse programmaboekje en geniet van de bijkomende zaken die dit kan opbrengen.
  Klik hier voor meer informatie.

  Wij hebben uw hulp nodig om onze reis doorheen het prachtige repertoire van JS Bach te kunnen voortzetten. We zouden weinig bestaansredenen hebben, als jullie, ons publiek, deze reis niet met ons zouden willen maken.

  Alvast dank voor jullie – financiële en zoveel andere – steun!

  Practische informatie

  La Chapelle des Minimes a.s.b.l
  Rekeningnummer ING 310-1430005-20
  IBAN : BE28 3101 4300 0520 - BIC : BBRUBEBB


  (gelieve uw volledige naam en uw woonplaats te vermelden)
  Hou ons ook op de hoogte van eventuele adreswijzigingen.

  Indien U bijkomende informatie wenst, aarzel niet om onze verantwoordelijken te contacteren:

  Thérèse Hanquet
  Quai de l'Industrie 25, boîte 10
  1080 Bruxelles
  Tel.: +32 (0) 2/660.99.84
  E-mail:
 •